Skip to content

Semesterplatser för vårblommor

Våren ger blommor och blommor, vackra att se och föra glädje åt hjärtat. Här är några av de bästa platserna i världen för att se vårblommor:

Keukenhof Gardens, Holland, Nederländerna:

Om du gillar tulpaner är det här definitivt platsen att komma. Keukenhof trädgårdarna är de största tulpan trädgården i världen, som täcker ca 80 hektar med över 4,5 miljoner holländska tulpaner. Det finns över 100 sorter av tulpaner som finns här, liksom andra vårblommor och träd. Trädgårdarna är öppna för allmänheten från 22 mars till 20 maj.

Hill Country, Texas:

För ganska naturliga skärmar av Bluebonnets huvudet till kulllandet i centrala Texas, där du hittar många fläckar av dessa känsliga och färgglada blommor växter. Mellan slutet av mars och mitten av april hyr en bil i Austin och gå ut på det passande namnet Bluebonnet-leden.

Cotswolds, England:

Under de första veckorna i april är mycket av Förenade kungariket enlivened av värdar av gyllene påskliljor. För att se ett särskilt bra utbud av hundratals av dessa glada blommor, gå till Daffodil Way, en rundtur i Leadon Valley, vid byn Dymock.

Kolla in reseberbjudanden på https://dinareklamblad.se/ .

Washington D.C. eller Tokyo, Japan:

De känsliga, vackra vita och rosa blommorna av körsbärsträd är en av de vackraste sevärdheterna på våren. Gå till Tokyo eller en annan storstad i Japan, där många gator är fodrade av dessa härliga träd och blommar regnar ner på dig när du går. Washington D.C. har också många körsbärsträd som blommar prolifically på våren. De gavs till USA som en gåva av borgmästaren i Tokyo 1912 och sträcker nu bankerna i Potomac River Basin och flankerar stadens landmärken.

Mojave Desert, Kalifornien eller Alpine Meadows, Europa:

Från mitten av februari till mitten av maj springar den ganska torra Mojaveöken i Kalifornien i livlig färg. Swathes of orange Kalifornien vallmoar fluorescerar över landskapet.

Även om vi fortfarande kan vara bra inuti vinterzonen är våren inte långt borta, så det är inte för tidigt att börja planera för den kommande säsongen. Thuja Green Giant är en hård, snabbväxande och självförsörjande växt, men några enkla steg i början av säsongen kommer att ge det en extra boost som ser att den går från styrka till styrka som bakgrunden till din trädgård.

No comments yet.

Lämna ett svar

Comments (0)