Skip to content

Modetips för semestertider

Ofta försummar vi möjligheten att fokusera på vårt utseende. Men under semestern är det ett perfekt tillfälle att få tid till detta! Det betyder inte nödvändigtvis att du måste gå och köpa en helt ny outfit. Kanske kan du uppdatera vad du redan har med något trendigare än dina vardagskläder eller outfits från förra året.

Det finns mängder av urval och idéer i butikerna som du kan köpa på rea eller i en outletbutik. Gör en lista över vad du vill köpa på semestern och skäm bort dig själv.

Trenderna för hösten bör integreras i din outfit. Tighta kläder gör dig mer modern och stilig. Du kommer då också uppfattas som slankare och längre. Slanka och långa personer kan använda färgdelning som hjälp för antingen att se kortare eller kraftigare ut om man så önskar (en färg på överdelen och en annan på underdelen).

Fashion, Man, Beach, Holiday, Vacation, Sand, Steps

Bildkälla : Pixabay

Att använda olika strukturer är ett fantastiskt hjälpmedel för att klä upp sig. Tunt silke, kräpptyg, taft, spetsar och sammet är underbara, eleganta tyger som du kan använda i alla dina outfits – blazer, skjorta, kjol, herrarmband  och kanske till och med byxor om du klarar att ta av dig dem (för slanka och långa personer!). Du behöver inte spendera mycket pengar för dessa tyger – se bara till att det finns några av dem någonstans i din outfit – men inte i allt!

Kulörer är ett annat fantastiskt hjälpmedel. Vinterns kungliga blå och djupa färger finns överallt. Tänk djup lila, glansig röd eller till och med vintervit.  Allt svart är också ett säkert kort, men spara säkerheten till jobbet.

Se till att dina skor passar för tillfället. Det finns massor av boots att välja mellan. Både män och kvinnor bör se till att skorna är i bästa skick och putsade så att de är blänkande fina. Skor säger mycket om en person och hur denna vårdar sitt utseende. Så glöm inte detta.

Semester är den perfekta tiden att ha kul med mode, så varför inte ta ett steg utanför din komfortzon och prova något unikt. Det finns så många resurser tillgängliga varifrån du kan ta idéer om semestermode, detta inkluderar modetidningar, modebloggar online, sociala medier etc.

No comments yet.

Lämna ett svar

Comments (0)