Några Halloween utomhusdekorationer

Många tycker om att gå på Halloween-fester. Under denna tid på året klär vi oss på och bär konstiga kostymer som vi vanligtvis inte bär varje dag. Halloween-dekorationer som spindelnät, gravstenar, spöklika figurer, pumpor och fladdermöss är utspridda i och utanför våra hus för att skapa en verkligt kuslig atmosfär.

Om du överväger att förvandla ditt hus till ett spökhus den 31 oktober kanske du vill veta några tips om hur du lyckas göra jobbet. Allt borde inte vara för dyrt. Så länge du vet hur och var du ska leta efter resurser och material kommer dina fickor att vara säkra.

Låt oss börja med att föreslå några Halloween-utomhusdekorationer. Om du har en gräsmatta eller en trädgård, är det bäst att sätta upp minst några gravstenar för att välkomna dina gäster. Du kan använda en av de stora lådorna du kan få från livsmedelsbutiker eller begagnade kartongbitar från dina barns skolprojekt tidigare år. Då kan du använda kritor eller pennor för att skriva epitafier och utgöra den avlidnes personliga information.

Placera sedan stora och små pumpor över hela din veranda och din trädgård. Med sprayfärg kan du dra ögon och kusliga munnar på pumporna. Du kan också rita andra stilar av invecklade mönster. Om du har snidade pumpor tillgängliga kan du tända ett ljus och sätta in det för att ge ett läskigt utseende.

Få några bitar av gammalt tyg och papperspåsar. Du kan skapa fågelskrämmor, spökfigurer och andra övernaturliga varelser ur dessa material. Du kan leta efter ett mönster online så du hade en guide om hur du skär och monterar dessa rekvisita. När du är klar kan du ge dem från taket eller trädgrenarna utanför.

Slutligen glöm inte lamporna. Du kan använda dina gamla julbelysning för att belysa din veranda och din trädgård. Du kanske har lagrat dem på vinden eller källaren, så börja leta efter dem nu. Dessa ljus skulle bäst förvaras i buskarna så att det ser ut som de är djävulens glänsande röda ögon eller en häxa som letar efter hennes nästa offer.

Halloween-dekorationer utomhus spelar en stor roll för att göra din Halloween skrämmande och skrämmande. Glöm inte att lära dig av dessa tips och använd dem för dina nästa Halloween-planer!

Comments |0|